0

Meer

Met het gezin naar Barbados


Een fantastische vakantie voor jong en oud!

Barbados Gezinsreis

Family Fun

Deze reis boek je via

Bekijk deze reis

Meer over deze reis

Bougainvillea resort

Jullie verblijven tijdens deze reis in het Bougainvillea Resort (uiteraard is een alternatief mogelijk, we leveren tenslotte maatwerk). Het Bougainvillea Resort ligt op ongeveer 10 minuten rijden vanaf het vliegveld. Jullie verblijven op dit prachtige resort in een Deluxe 2-kamer suite. Deze suite heeft een eigen kitchenette en woonkamer. Jullie hebben dus de mogelijkheid om zelf te koken. De badkamer heeft 2 wasbakken en is ruim opgezet. Op loopafstand van jullie verblijf zijn ook meerdere restaurants te vinden. Ook is er een supermarkt en vismarkt dichtbij. Jullie verblijven op basis van logies en ontbijt.

Maxwell Coast, kindvriendelijk strand

Het Bougainvillea Resort ligt op het zuidelijke deel van Barbados, met een van de meest kindvriendelijke stranden, Maxwell Coast. Je hebt prachtig uitzicht over de Caribische zee. Vanaf dit resort kun je perfect het eiland ontdekken. Niet helemaal in de drukte, maar toch dicht bij genoeg om de sfeer van het eiland te proeven. Dit resort heeft 3 zwembaden, keuze uit 2 restaurants en ligt direct aan het strand. Perfect om het ondernemende met het relaxte te combineren.

Leuk om te doen met het gezin op Barbados

Ook al zullen jullie je prima vermaken op het strand van Maxwell Beach, dit is een perfecte locatie om vanuit hier Barbados te ontdekken met jullie gezin. De reisspecialisten van BON Travel vertellen je er telefonisch of in een offerte op maat graag meer over.

Dag tot dag

  • Dag 1: Vliegen rechtstreek van Amsterdam - Barbados met KLM
  • Dag 1-7: Jullie verblijven bij Bougainvillea Resort in een Deluxe 2-kamer suite.
  • Dag 8: Vandaag vliegen jullie terug naar Nederland middels een nachtvlucht.
  • Dag 9: Vandaag kom je weer aan in Nederland.

De reis in beeld

KLM vliegt

3

keer per week rechtstreeks

In minder dan

10

uur in Barbados

De snelste manier om

7120

kilometer af te leggen

Voor slechts

20,11

per persoon je CO2 uitstoot compenseren

  • Barbados Gezinsreis

9 dagen v.a. €2850,- p.p.

Bekijk deze reis

Onze partners