0

Meer

Bijzonder Boutique Barbados


Genieten aan de oostkust en in het zuid-westen

Combineer het beste van twee kanten op Barbados

12-daagse boutique reis

Deze reis boek je via

Vraag reisvoorstel aan

Meer over deze reis

Prachtige stranden, vriendelijke mensen, goed eten, uitstekende rum, koloniaal erfgoed, mooie landschappen en volop zonneschijn! Het is een eiland vol contrasten, van de ruwe oostkust met haar authentieke dorpjes tot de schoonheid van de westkust vol met prachtige stranden en uitgebreide diners aan de Caribische zee. Daarbij heeft Barbados enkele prachtige locaties om te verblijven. In deze reis verblijf je in twee bijzondere Boutique resorts en combineer je het beste van twee kanten van het eiland.

Bij aankomst staat er een huurauto voor jullie klaar om het eiland mee te gaan verkennen. Barbados is ongeveer drie keer zo groot als Texel. Een split-stay is dus niet perse nodig, maar wel heel leuk om te doen. Zo verblijf je in twee verschillende accommodaties met beide een eigen karakter in twee totaal verschillende omgevingen.

Eco Lifestyle Lodge

Eco Lifestyle Lodge is een kleinschalige lodge waar de eigenaren er alles aan doen om te zorgen dat jij je herboren en zen zult voelen na je verblijf. Het is leuk om te bedenken hoe puur de zeelucht hier is. Een hele oceaan ligt er tussen wanneer je hier de zeelucht opsnuift. Kyle en Maryam hebben prachtige plekjes gecreëerd omringd door palmbomen waar je heerlijk kunt chillen. Er is een restaurant met puur lokaal eten. Ze voorzien in eigen drinkwater en de meubels zijn van up-cycled mahonie hout.

Little Arches

Jullie verblijven bij het kleinschalige Little Arches. Little Arches ligt direct aan de Caribische zee en is een adult-only verblijf met een romantisch tintje. Verwen je smaakpapillen bij Cafe Luna. Het is een paradijs voor fijnproevers!

Dag tot dag

  • Dag 1: Vliegen rechtstreeks van Amsterdam - Barbados met KLM
  • Dag 1-6: Jullie verblijven bij Eco Lifestyle Lodge. Bij de Eco Lifestyle Lodge word je ondergedompeld in de eco en gezonde lifestyle.
  • Dag 7-12: Jullie verblijven bij Little Arches. Nadat jullie je helemaal als herboren voelen is het nu tijd om te genieten. De zuid-westkust van Barbados is hier de perfecte plek voor.
  • Dag 12: Jullie vliegen vanaf Barbados rechtstreeks terug met KLM

De reis in beeld

KLM vliegt

3

keer per week rechtstreeks

In minder dan

10

uur in Barbados

De snelste manier om

7120

kilometer af te leggen

Voor slechts

20,11

per persoon je CO2 uitstoot compenseren

  • Bijzonder Boutique Barbados

12 dagen v.a. €3083,- p.p.

Vraag reisvoorstel aan

Onze partners