0

Meer

9 dagen Boutique Barbados


Kleinschalig Barbados avontuur

Boutique Barbados

Kleinschalig Barbados avontuur

Een van de meest exclusieve hotels op Barbados is The Sandpiper. Kleinschalig, luxe en met een zeer persoonlijke service is dit een bijzondere plek om neer te strijken met zijn tweetjes of met het hele gezin. Het is de perfecte uitvalsbasis voor de avonturen die het eiland te bieden heeft.

Je vliegt rechtstreeks met KLM naar Barbados. Hier staat je transfer klaar om je naar The Sandpiper te brengen. In dit luxueuze boutique hotel kun je helemaal tot rust komen in stijl. Het hotel is gelegen aan een prachtig zandstrand aan de westkust van het eiland. Het luxueuze hotel is ook perfect voor gezinnen met kinderen. Zo zijn er diverse activiteiten voor het hele gezin zoals kajakken, zeilen en snorkelen. Ook is er een speciale babysitservice aanwezig voor de allerkleinsten.

Op een dag naar keuze is er autohuur voor je geregeld met pick-up en drop-off bij het hotel. Ga op pad en ontdek de schoonheden van het eiland. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan St. Joseph, een van de elf parochies van Barbados gelegen aan de oostkant van het eiland, vol met een rijke flora en fauna. Ontdek de ruige kustlijn vol rotsformaties. Maak ook zeker een tussenstop bij Coco Hill Forest, een beboste plek van rust. Hier geniet je volop van de ongerepte natuur tijdens een hike. Neem wat lekkers mee voor onderweg en stop voor een picknick, want midden in het bos ligt een prachtig prieel, dat aan het einde van de wandeling perfect is als picknickspot. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de oceaan terwijl een je geniet van een frisse bries.

Op zowel The Sandpiper als de rest van het eiland valt er volop te beleven. Vraag nu een offerte aan via Talisman Reizen en beleef binnenkort Barbados!

Ben je op zoek naar inspiratie voor je reis naar Barbados? Bekijk dan de pagina met wat je allemaal in Barbados kunt doen.

Benieuwd naar wat je allemaal moet regelen voor een reis naar Barbados? Bekijk dan deze pagina.

 

Deze reis boek je via

Info & boeken

Meer over deze reis

Verblijf zeven nachten in een One Bedroom Suite in The Sandpiper op Barbados, de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het eiland. De dagen liggen hier aan je voeten, en je Talisman specialist regelt graag een dag autohuur zodat je op eigen gelegenheid het eiland kunt rondtouren.

Dag tot dag

  • Dag 1: Amsterdam - Barbados: na aankomst in Barbados heb je een transfer naar The Sandpiper.
  • Dag 2 - 8: deze dagen heb je ter vrije besteding. Ga er op uit met een huurauto om het eiland te verkennen of kom heerlijk tot rust in het luxueuze hotel.
  • Dag 9: na een heerlijke zonvakantie word je naar de luchthaven van Barbados gebracht.

De reis in beeld

KLM vliegt

3

keer per week rechtstreeks

In minder dan

10

uur in Barbados

De snelste manier om

7120

kilometer af te leggen

Voor slechts

20,11

per persoon je CO2 uitstoot compenseren

  • Boutique Barbados

9 dagen v.a. €9500,- p.p.

Info & boeken

Onze partners